zuruck nach Website×

Meldungen

Aan tafel met Sergio Herman

Sergio Herman: "Een goed adres is De Kruidenmolen in De Haan. Dat is echt wel mijn favoriet. Maar ik hoor dat dat bij meer chefs zo is (lacht). Het is er heel lekker en top qua bistroprijskwaliteit...

Download PDF

De 25 favoriete adressen van Gert De Mangeleer

Topchefs maken lange werkdagen. Vergeten ze niet te leven? Wat doen ze in hun schaarse vrije tijd? Wat betekent voor hen 'Quality time'? Wat zijn hun foodieadresjes die ze liever geheim zouden willen houden? Gaan ze wel eens bij een collega eten? Hebben ze een stamcafé? We besloten het hen gewoon te vragen...

Download PDF

Mehr Meldungen

De Kruidenmolen

Is er een goede reden om naar de Belgische kust te gaan als de zon niet schijnt? Zeer zeker: De Kruidenmolen in Klemskerke, vlak bij De Haan. Je hebt dan meer kans om er een vrije tafel te vinden, want De Kruidenmolen wordt druk bezocht. Dat succes is geen toeval...

Download PDF

De favorieten van Angelo Rosseel

"Stijn Bauwens is een oude schoolvriend van me. Hij begon pakweg 13 jaar geleden met De Kruidenmolen en liet die evolueren tot een van de beste brasseries die ik ken. Je hoort wel eens zeggen dat veel collega-topchefs hier graag een hapje komen eten. Welnu: dat klopt en het is zeker geen toeval..."

Download PDF

Geert Van Hecke

"Chez qui nous emmenez-vous manger?"
Au Kruidenmolen, une brasserie très soignée. La sole meunière y est parfaite, ainsi que quelques plats canailles de cochon, comme l'os à moele.

Download PDF

Dit is echt een aanrader, een bistro van sterniveau

Stéphane Buyens: "Laagdrempelige bistro met sterniveau."

Download PDF

De chef en zijn poulains

Tijdens het galadiner waarop de Weekend Food Awards worden uitgereikt, brengen vijf succesvolle jonge koks een ode aan hun mentor, Geert Van Hecke. Wij stellen ze u voor.

Download PDF

Willem Asaert: "Verfijnd en van hoog niveau"

De Kruidenmolen van Stijn Bauwens is een culinair buitenbeentje. Als getalenteerde chef had hij makkelijk in de voetsporen van zijn grote leermeesters zoals Geert Van Hecke of Attilio Basso kunnen stappen...

Download PDF

Gault & Millau 15/20

Uit de mond van bevlogen chefs hoor je wel eens dat je het varken 'van snuit tot staart' kunt opeten. Maar dat ook effectief doen en de klanten bijvoorbeeld snuit voorschotelen, is vaak nog een stap te ver. Chef Stijn Bauwens doet het wél en met brio in een gerecht met ontbeende varkenspoot en kroket van varkenssnuit...


Mini-hutsepot

Mini-hutsepot met gegrild en gelakt spek en nootmuskaatroom. Een recept van Stijn Bauwens.

Download PDF

Kommen sich selbst herausfinden
online reserveren
zuruck nach Website×