Terug naar website×

Pers

Luc Bellings bundelt lekkerste adresjes

"Eén van mijn absolute favorieten aan de kust, misschien zelfs mijn nummer één. Elke keer als ik er ga, zit er wel ergens een sterrenchef aan tafel. Stijn is een topchef, met enorm veel ervaring en kennis. Hij weet zelfs perfect van welke melk zijn ijs gemaakt is. Een chef waar je vrolijk van wordt."

Lees meer

De beste brasserieën aan de Belgische kust

"De Belgische kust zit niet verlegen om mooie plekjes waar je heerlijk uit eten kan gaan. En dat hoeft heus niet altijd met zicht op zee te zijn. De Kruidenmolen is een modern ingerichte molenaarswoning in de rustgevende polders. De keuken is verbluffend."

Lees meer

Aan tafel met Sergio Herman

Sergio Herman: "Een goed adres is De Kruidenmolen in De Haan. Dat is echt wel mijn favoriet. Maar ik hoor dat dat bij meer chefs zo is (lacht). Het is er heel lekker en top qua bistroprijskwaliteit...

Lees meer

De 25 favoriete adressen van Gert De Mangeleer

Topchefs maken lange werkdagen. Vergeten ze niet te leven? Wat doen ze in hun schaarse vrije tijd? Wat betekent voor hen 'Quality time'? Wat zijn hun foodieadresjes die ze liever geheim zouden willen houden? Gaan ze wel eens bij een collega eten? Hebben ze een stamcafé? We besloten het hen gewoon te vragen...

Lees meer

"driesterrenkroketten" 10/10

Luc Bellings kwam garnaalkroketten proeven en beloonde de Kruidenmolen met 10/10. "Dit zijn gewoon de perfecte garnaalkroketten. De korst is zowat de dunste ooit: zelfs door te blazen zou ze breken. Terwijl ze toch ijzersterk is gebleken in het frituurvet, want ze vertoont niet het minste barstje. Met een simpele tik komt de smeuïge zee aan garnalen er meteen uitgelopen..."

Lees meer

Sliptong meunière (10/10 HLN)

Luc Bellings in Het Laatste Nieuws gaf ons een 10/10 score. "Goudbruin, vol beet en sappigheid. Dit gerecht lacht je toe."

Lees meer

De 40 mooiste terrassen van Vlaanderen en Brussel

Bedankt Femke Vandevelde en de krant DE MORGEN om ons te vermelden bij één van de 40 mooiste terrassen van Vlaanderen en Brussel!

Lees meer

Filip Claeys: "Noordzee op het bord"

Bedankt Fluptje om ons te vermelden in DE MORGEN als lievelings take away resto, 
ook dank aan onze visser Dirk Degrendele voor de top Noordzeevis die je voor ons uitzoekt!!!

Lees meer

meer pers

De Kruidenmolen op vierbordjes.be

Is er een goede reden om naar de Belgische kust te gaan als de zon niet schijnt? Zeer zeker: De Kruidenmolen in Klemskerke, vlak bij De Haan. Je hebt dan meer kans om er een vrije tafel te vinden, want De Kruidenmolen wordt druk bezocht. Dat succes is geen toeval...

Lees meer

De favorieten van Angelo Rosseel

"Stijn Bauwens is een oude schoolvriend van me. Hij begon pakweg 13 jaar geleden met De Kruidenmolen en liet die evolueren tot een van de beste brasseries die ik ken. Je hoort wel eens zeggen dat veel collega-topchefs hier graag een hapje komen eten. Welnu: dat klopt en het is zeker geen toeval..."

Lees meer

Geert Van Hecke

"Chez qui nous emmenez-vous manger?"
Au Kruidenmolen, une brasserie très soignée. La sole meunière y est parfaite, ainsi que quelques plats canailles de cochon, comme l'os à moele.

Lees meer

Dit is echt een aanrader, een bistro van sterniveau

Stéphane Buyens: "Laagdrempelige bistro met sterniveau."

Lees meer

De chef en zijn poulains

Tijdens het galadiner waarop de Weekend Food Awards worden uitgereikt, brengen vijf succesvolle jonge koks een ode aan hun mentor, Geert Van Hecke. Wij stellen ze u voor.

Lees meer

Willem Asaert: "Verfijnd en van hoog niveau"

De Kruidenmolen van Stijn Bauwens is een culinair buitenbeentje. Als getalenteerde chef had hij makkelijk in de voetsporen van zijn grote leermeesters zoals Geert Van Hecke of Attilio Basso kunnen stappen...

Lees meer

Gault & Millau 14/20

Uit de mond van bevlogen chefs hoor je wel eens dat je het varken 'van snuit tot staart' kunt opeten. Maar dat ook effectief doen en de klanten bijvoorbeeld snuit voorschotelen, is vaak nog een stap te ver. Chef Stijn Bauwens doet het wél en met brio in een gerecht met ontbeende varkenspoot en kroket van varkenssnuit...


Mini-hutsepot

Mini-hutsepot met gegrild en gelakt spek en nootmuskaatroom. Een recept van Stijn Bauwens.

Lees meer

Kom het zelf ontdekken bij ons
online reserveren
Terug naar website×