Bezoek onze website

 Wij  bieden op zaterdag en zondag een take-away-service aan.

bestellen kan voor de zaterdag tot vrijdagavond 22 uur

en voor de zondag tot zaterdagmiddag 12 uur. 

U krijgt natuurlijk de kwaliteit van onze bistro thuis op uw bord.

* Onze gerechten worden koud verpakt met handleiding om op te warmen.
* Wij geven ook  tips & weetjes van de kruidenmolen, leveranciers, producten...
* U ontvangt ook een leuk kruidenmolenreceptje (dus een beetje chef's secret).

TAKE AWAY MENU VOOR
ZAT. 24 en ZON 25 OKTOBER.  

SMUL IN UW KOT AAN 35 € PP (3 GERECHTEN) 

*****
   mini américain met sucrinesalade en parmezaan in luxe bol 

 ********

 eendenborstfilet met boschampignons, knolselderpuree en

specerijensaus 

*****
perentaartje "snickers-style" 

(lekker hierbij ons karamel ijs: 11€ /liter)

 

EXTRA SUGGESTIES:

voorgerecht: pulled pork met butternut, linzen en hazelnoot €17 

*****

voorgerecht (of als hapje):  huisgemaakte paté de luxe (Mangalicavarken, kippenlevertjes en Bekegemse

eendelever) uiencompote, witlofsalade  €16 

*****
hoofdgerecht: kabeljauw, curry-cocossaus en fregolapasta   €21 

*****
kruidenmolens garnalenkroketten (10 op 10 van chef Luc Bellings in Hln) €4,5/st

*****

  moelleux van chocolade met sausje van caramel €6

*****

huisgemaakt karamel ijs, met melk van de Jerseyhoeve,  per liter €11

 (wijzigingen aan de menu supplement mogelijk)

 

DRANKEN: 

- fles witte wijn: Frankrijk: Maison G&G, Savoie blanc  €16

(lokale jacquèredruif, lange afrdonk, super bij de koude gerechtjes)

*****

- fles rode wijn:  €20 

*****

als apero : artisanale picon witte wijn, kruidig, licht zoet, helemaal niet bitter kant en

klaar om te degusteren, 1 liter €18

*****
- mocktail: fles (75cl) alcoholvrije spumante van druiven
met nasmaak van granny smith appel
€14

 


1. BESTEL

bestellen ten laatste voor de zaterdag tot vrijdag 22uur en voor afhalen de zondag tot de zaterdagmiddag 12uur.


Dit kan enkel via onderstaande link 

U krijgt dan 's avonds of volgende ochtend een bevestigingsmail  
Als u deze mail niet ontvangt gelieve terug contact op te nemen via mail op: stijn.bauwens@me.com.

 

Mail hier uw keuze door

 

2. BETALEN

Wij voorzien een veilige manier om te betalen aan onze bar.
Dit kan cash of met bancontact, culinaire bon of payconic.

3. AFHALEN

op zaterdag van 13.00 tot 15.00 uur en op zondag van 10.00 tot 12.00

4. PRAKTISCH

 Volgens de regels van social distancing respecteren wij 1,5m afstand.
Daarom laten wij slechts 3 personen per keer toe.

Gelieve handen te ontsmetten bij binnenkomst.